marți, 8 februarie 2011

To the airporrt!

Astazi, X si Y se afla in situatii comune pentru majoritatea X-ilor si Y-lor, dar extrem de stresante pentru oamenii care-si pun intrebari prea des. Logistica include si un autovehicul.
Propun crearea unei categorii care sa includa aceste variabile, care se regasesc in una din urmatoarele situatii:
1. X il ia pe Y cu masina in alta localitate sa intreprinda o actiune. X si Y se intorc cu masina duminica seara, cand nu este trafic, dar este noapte, inapoi dupa ce au terminat ce aveau ei de terminat, si X ii comunica lui Y: " Este OK daca te las la statia de metro/ taxi/ tramvai/ piata/ whatever?"

2. X si Y participa la un eveniment. Se cunosc, sunt amici, discuta diverse subiecte cand se intalnesc. Evenimentul se termina, afara sunt -16 grade C. Pe Y il ia cu masina nevasta/ fratele/ copilul/ prietenul, iar X tremura, si indrazneste catre Y: "Esti cu masina, ca poate ma lasi si pe mine 5 minute de aici undeva?"
"NU, dar ma ia nevasta/ fratele/ copilul/ prietenul"
"Ah, ok..." X continua sa tremure..Y s-a urcat in masina si a plecat.

Cum eu redau faptele asa cum ele s-au prezentat, si cum sunt sigura ca macar 1 variabila din aceasta pseudocategorie a citit acest post, am marea rugaminte daca poate sa imi explice CE SE INTAMPLA, si sa imi raspunda la intrebari pentru cele 2 situatii:
1. MAI CONTEAZA 5 MINUTE IN PLUS SA IL DUCI PE Y PANA IN FATA BLOCULUI??
2. ESTE GREU SA INTREBI SOFERUL: SE POATE SA LASAM UN PRIETEN IN DRUM, CA TOT SE AFLA PE RUTA NOASTRA?

PS: Sunt constienta ca de acum o sa iau mai des trenul pentru alte localitati, si taxi-ul de la gara, BUT IT FEELS SO FUCKING GOOD RIGHT NOW!!!

Niciun comentariu: